HOU JE VAN ME * 20/2/2014

ellen vogel website Ineke-tennis-ligg-2

 Hou je van me
  Liefde, lef en leugens  

  Donderdag 20 februari 2014
  / 20:30 uur
  Toegang: €  18,00                  

 

Gevoelens zijn als een toverbal, veranderen steeds van kleur: rode woede, blauwe berusting, dan weer groen van jaloezie... je moet er over praten, anders zet het zich vast. HOU JE VAN ME speelt in het clubhuis van een tennispark. Drie vriendinnen vluchten naar binnen vanwege een onweersbui. Eén van hen onthult opgewonden dat zij en haar man eindelijk gaan scheiden na hun doodgelopen huwelijk. Haar man vertrekt voorgoed met zijn nieuwe Amerikaanse vlam naar de States. Maar dan staat opeens de onbekende minnares voor hun neus. De reis ging op het laatste moment niet door. De reden daarvan wordt langzaam duidelijk. Aangewakkerd door de drank komen tot ieders ontzetting amoureuze bekentenissen aan het licht. Wat blijft er van liefde en vriendschap nog over?  Na de lezing gaan de actrices in gesprek  met het publiek over de universele thema’s van het stuk, liefde, lef en leugens. Een amusante aanrader!  
Tekst
Ineke Swanevelt,
Speladvies
Ellen Vogel.
Spel
(gelezen door 4 van de onderstaande actrices) Edda Barends, Marjon Brandsma, Margreet Heemskerk, Rick Nicolet, Truus te Selle, Elsje Scherjon, Ineke Swanevelt.

Ineke Swanevelt Tekst-spel Ineke Swanevelt            Ellen Vogel Spel advies Ellen Vogel

Edda Barends Marjon Brandsma Margreet Heemskerk Rick Nicolet Truus te Selle Elsje Scherjon
Edda Barends            Marjon Brandsama   Margreet Heemskerk   Rick Nicolet                 Truus te Selle            Elsje Scherjon

Tekst Ineke Swanevelt
Speladvies Ellen Vogel
Spel (afwisselend) Edda Barends, Marjon Brandsma,  Margreet Heemskerk, Rick Nicolet,
Truus te Selle, Elsje Scherjon, Ineke Swanevelt
Fotografie en Ontwerp Roland Spek
Met dank aan Ruud Ruijzenaars en Herman Rusche

WEBSITE SWAN PRODUKTIES
NAAR RESERVEREN
NAAR STARTPAGINA
NAAR VOORSTELLINGEN