MYLOU FRENCKEN * 25 februari 2018

Mylou Frencken WEB GEBRUIK - Zinloos zuchten - foto Govert de Roos - grafische vormgeving STUDIO Alexander FrenckenMYLOU - Mylou Frencken - Zinloos zuchten - foto Govert de Roos - NIEUW  ZINLOOS ZUCHTEN
  =TRY-OUT=
  MYLOU FRENCKEN

  Donderdag 25 februari 2016 / 20:30 uur

  Toegang: €17,50     koop-ticket-s

 

  Als u met Ideal betaalt: bevestiging uitprinten.
  De kaart(en) liggen dan klaar aan onze balie
  tijdens kantoor uren van maandag t/m vrijdag
  en vanaf 1½ uur voor de voorstelling.

  Foto's: Govert de Roos 

Verlangen is verrukkelijk. Je kan er je hele leven druk mee zijn. Met wat nog komen gaat, met wat ooit was… Je zou bijna vergeten dat er nu ook nog van alles moet gebeuren. Hoe krijg je het voor elkaar: Liefde, lef, lessen, lust, levensdoelen. En het liefst een beetje snel. Wat als je blijft hangen in het eeuwige verlangen? Wat is het juiste moment om daaruit te breken? Kun je de werkelijkheid aan? In haar nieuwe voorstelling verkent zangeres/cabaretière /liedschrijfster Mylou Frencken het zoetzure sentiment van de saudade. Ze neemt haar publiek mee naar Lissabon en Rio de Janeiro, maar ook naar de studeerkamer van haar vader waar zij al op jonge leeftijd luisterde naar zangers en zangeressen als Caetano Veloso en Elis Regina. Daar begon het genieten van vergeefs verlangen. Met haar tedere liedjes, ontroerende verhalen en haar humoristische zelf brengt Mylou Frencken het ongrijpbare geluk binnen handbereik. 

Zinloos Zuchten, over binnenpijn en buitenkantbravoure. 

zang, piano, tekst, muziek: Mylou Frencken
gitaar: Ronald Schmitz

Over haar solovoorstelling Mylou geeft licht schreef:
De Volkskrant****: ‘Veel genieten…spitsvondige observaties…Ze schrijft prachtige liedteksten vol originele formuleringen en vileine zinnetjes, en ze weet die ook nog eens te verpakken in zeer aanstekelijke melodieën’.
NRC: ‘wondermooie liedjes, van koesterend intiem tot onverwacht grappig’.
Het Parool: ‘warme, hoogstpersoonlijke droomwereld…met ontroering als belangrijkste wapen’.
Noordhollands Dagblad: ‘pakt ze gewone alledaagse dingen bij de hand en maakt ze bijzonder… als de vriendin die gezellig met je zit te kletsen, maar wel over de wezenlijke dingen van het leven…zo intiem dat het bijna eng is, maar van grote klasse’.    

NAAR RESERVEREN
NAAR STARTPAGINA
NAAR ARCHIEF VOORSTELLINGEN