ELLEN EVERS & ED BOEKEE * 26 februari 2016

ELLEN EVERS WEBGEBRUIK  DE SCHATKAMER VAN CARRÉ
  Liefdevol liedjesprogramma
  ELLEN EVERS & ED BOEKEE

  Vrijdag 26 februari 2016 / 20:30 uur

  Toegang: € 20,00     UITVERKOCHT

  Als u met Ideal betaalt: bevestiging uitprinten.
  De kaart(en) liggen dan klaar aan onze balie
  tijdens kantoor uren van maandag t/m vrijdag
  en vanaf 1½ uur voor de voorstelling.

 


Een programma met de mooiste liedjes uit de schatkamer van Carré, afgewisseld met vrolijke intermezzo’s door een doorgewinterd kleinkunstduo: Ellen Evers en Ed Boekee.

Zij is een wervelend theaterdier dat het kippenvel op je lijf zingt en mensen volledig de slappe lach bezorgt. Hij vormt de perfecte tegenpool als begenadigd droogkloot, arrangeur en liedjesschrijver. Met hun optimistisch romantische geest brengen ze een heerlijke voorstelling die je mee terugneemt in de tijd.

Liedjes van de groten der Nederlandse kleinkunst, artiesten die stuk voor stuk geschitterd hebben in Carré, waaronder Toon Hermans, Wim Sonneveld, Corrie Brokken, Conny Stuart, Jenny Arean en Adèle Bloemendaal. Maar daarnaast zo nu en dan een een eigen lied, een musicalsong, een evergreen. Een show vol nostalgie zonder oubollig te worden. Want wat betekent nou oud? Mooie liedjes zijn van alle tijden en het gevoel dat ze oproepen is tijdloos.

Ellen Evers is een expressieve zangeres met hoofdrollen in producties als Cats, Cabaret, Mama Mia en De Jantjes. In haar solovoorstellingen weet ze haar ervaring in grootschalige theaterproducties op unieke wijze te comprimeren. Ed Boekee verzorgde de muzikale begeleiding voor onder anderen  Mariska van Kolck, Jeroen Zijlstra, Mylene D'Anjou en Philippe Elan. Hij was tevens de vaste pianist van het tv-programma  De notenclub.

Samen spelen ze in twee sets van drie kwartier de sterren van de hemel in De schatkamer van Carré: een plek om lief te hebben!ELLEN  ED WEBGEBRUIK

  

NAAR RESERVEREN
NAAR STARTPAGINA
NAAR ARCHIEF VOORSTELLINGEN