CHRIS HINZE * 11 april 2018

KLEINER 2015 DEF. Pers foto 2 Tibet on the  Roof CHRIS HINZE
 TIbet – on the Roof of the World

 
 Woensdag 11 april 2018 / 20:30 uur

  Toegang: € 25,00   koop-ticket-s 

  Als u met iDeal betaalt: bevestiging uitprinten.
  De kaart(en) liggen dan klaar aan onze balie
  tijdens kantoor uren van maandag t/m vrijdag
  en vanaf 1½ uur voor de voorstelling.

Voorproefjes op YouTube"Largo for Tibet" & "Body Energy" HOOFDEN DalaiLama Chris Hinze

Al ruim 40 jaar communiceert Chris Hinze muzikaal met vreemde culturen en gaat hij gewapend met professionele audio- en video opname apparatuur op pad. In dit geval is het mystieke TIBET het land van inspiratie. De combinatie van adembenemende reisimpressies (op een gigantisch scherm) en live muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle tot uitverkochte zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.       
Uiteraard zal het accent op de muziek liggen, die geinspireerd is op de adembenemende documentaire achtige VIDEOS. Dit in combinatie met zijn fluitspel waarbij hij improviseert op de orkestbanden van zijn diverse CD’s en nieuw materiaal. Visuals en verhalen doorspekt met anekdotes worden samengesmeed tot een boeiend schouwpel.„TIBET-on the Roof of the World“ neemt u mee naar de fascinerende wereld van de Tibetanen, hun gemeenschappen, religies en de muziek te midden van de alles overweldigende natuur. Uniek in zijn soort, zal ook deze voorstelling een gevarieerd publiek trekken: TIBET liefhebbers, reisfanaten, Boeddhisten, muziekliefhebbers en natuurlijk fans van Chris Hinze. 

Wat zegt de pers over Chris Hinze:
over „van Tibet to Tanger“: Hinze´s  fascinerende beelden doen je verlangen naar verre reizen, weg van de ratrace van alle dag. Die paar uur, tijdens het concert maak je kennis met die andere wereld. Eenmaal weer buiten verlang je naar de volgende reeks uitvoeringen van Chris Hinze in Tibet en Afrika. Mijn hoge verwachtingen werden ingelost! Muzikaal en meeslepend! Een absolute aanrader!
Een muzikale uitdaging en absolute must

www.chrishinze.nl

 

 

NAAR RESERVEREN
NAAR STARTPAGINA
NAAR ARCHIEF VOORSTELLINGEN