Dinsdag 22 september 2020 (verplaatst), HANS DORRESTIJN

Dinsdag 22 september 2020 (verplaatst), HANS DORRESTIJN

“GOEDENAVOND TOOS”

De voorstelling “Goedenavond Toos” op woensdag 15 april is vanwege de coronacrisis verplaatst naar dinsdag 22 september 2020. De door u betaalde kaartje(s) blijven daarvoor geldig. In het belang van de artiesten hopen wij u op de gewijzigde datum te begroeten. Mocht u toch op deze nieuwe datum verhinderd zijn, dan verzoeken wij u ons uw bankrekeningnummer en de tenaamstelling door te mailen op ticket@apollofirst.nl vóór 15 april a.s.

Wel zal het dit (seizoen 2020/2021) de allerlaatste keer zijn dat Hans Dorrestijn op tournee gaat. Wij zijn daarom erg blij dat hij heeft toegezegd ook bij ons de zeer toepasselijke laatste voorstelling met als titel “t Houdt een keer op”  te komen  spelen.

In de voorstelling “Goedenavond Toos” brengt Hans Dorrestijn the best of uit zijn oeuvre. Tekstschrijver en cabaretier Hans Dorrestijn schreef teksten voor onder anderen Herman van Veen, Joost Prinsen, Adèle Bloemendaal en voor de cabaretgroep Don Quishocking. Samen met Willem Wilmink schrijft hij voor diverse radio- en televisieprogramma's als Wij en de Wereldde Panorama Woensdagshow, Stratemaker-op-zeeshow en J.J. de Bom. Ook schrijft hij veel teksten voor het programma Het Klokhuis. Hij maakt de nonsens nieuwsberichten voor de VPRO (D.P.A) Dorrestijn Pers Agentschap. Voor de VARA maakt en presenteert hij de televisietalkshow Positief Genieten met Dorrestijn. Veel later is hij één van de cursusleiders in het televisieprogramma Mannen voor Vrouwen (2001) van de RVU.

Hans Dorrestijn schreef meer dan 40 boeken en schrijft meer dan vijftien theaterprogramma's. 

In 2003 ontvangt hij een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre. In oktober 2011 krijgt Hans een Koninklijke onderscheiding 'Officier in de Orde van Oranje-Nassau' van burgemeester Van der Knaap in Ede. 

Foto: Roy Beusker

Event Details

Eventnaam: Dinsdag 22 september 2020 (verplaatst), HANS DORRESTIJN
Show Event Date: 22-09-2020
Individueel Registratiebedrag: 22.50
Show Total Registrator: 23
Show Spots: 0
Startdatum: 05-11-2019
Show Category: Voorstellingen
Adres: Apollolaan 123, Amsterdam, Noord-holland 1077 AP
[Routebeschrijving in Google Maps]