26 februari 2016 - DE SCHATKAMER VAN CARRÉ * Ellen Evers & Ed Boekee

ELLEN EVERS WEBGEBRUIK  DE SCHATKAMER VAN CARRÉ
  Liefdevol liedjesprogramma
  ELLEN EVERS & ED BOEKEE

  Vrijdag 26 februari 2016
  Toegang: € 20,00

  Als u met Ideal betaalt: bevestiging uitprinten.
  De kaart(en) liggen dan klaar aan onze balie
  tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag
  en vanaf 1½ uur voor de voorstelling.

 

 

 
 

  Een programma met de mooiste liedjes uit de
  schatkamer van Carré, afgewisseld met vrolijke
  intermezzo’s door een doorgewinterd kleinkunst
  duo: Ellen Evers en Ed Boekee.

 

 


Zij, een wervelend theaterdier dat het kippenvel op je lijf zingt. Hij, de tegenpool als begenadigd droogkloot, arrangeur en liedjesschrijver. Met hun optimistische romantische geest brengen ze een heerlijke voorstelling die je mee terugneemt in de tijd. Liedjes van de groten der Nederlandse kleinkunst, die allemaal ooit schitterden in Carré, waaronder Toon Hermans, Wim Sonneveld, Corry Brokken, Conny Stuart, Jenny Arean en  Adèle Bloemendaal. Afgewisseld met zo nu en dan een eigen lied, een musicalsong, een evergreen. Mooie liedjes zijn van alle tijden en het gevoel dat ze oproepen is tijdloos.

Ellen Evers is een expressieve zangeres met hoofdrollen in producties als Cats, Cabaret, Mama Mia en De Jantjes. In haar solovoorstellingen weet ze haar ervaring in grootschalige theaterproducties op unieke wijze te comprimeren.

Ed Boekee verzorgde de muzikale begeleiding voor onder anderen  Mariska van Kolck, Jeroen Zijlstra, Mylene D'Anjou en Philippe Elan. Hij was tevens de vaste pianist van het tv-programma  De notenclub. 

Samen spelen ze in twee sets van drie kwartier de sterren van de hemel in De schatkamer van Carré: een plek om lief te hebben!

 

NAAR RESERVEREN
NAAR STARTPAGINA
NAAR ARCHIEF VOORSTELLINGEN