MARIA de FÁTIMA - O VENTO MUDOU

Dinsdag 22 september 2020, 20:30 uur (verplaatst), HANS DORRESTIJN (uitverkocht)

'T HOUD EEN KEER OP


De voorstelling “Goedenavond Toos” op woensdag 15 april is vanwege de coronacrisis verplaatst naardinsdag 22 september 2020.De door u betaalde kaartje(s) blijven daarvoor geldig.In het belang van de artiesten hopen wij u op de gewijzigde datum te begroeten.Mocht u toch op deze nieuwe datum verhinderd zijn, dan verzoeken wij u ons uw bankrekeningnummer en de tenaamstelling door te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.vóór 15 april a.s.

Wel zal het dit (seizoen 2020/2021) de allerlaatste keer zijn dat Hans Dorrestijn op tournee gaat. Wij zijn daarom erg blij dat hij heeft toegezegd ook bij ons de zeer toepasselijke laatste voorstelling met als titel“t Houdt een keer op” te komen spelen.

In zijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. Dorrestijnstelt in ’t Houdt een keer op de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Hij onthult aan zijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Hij gooit de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan. Tot zover ’t Houdt een keer op.

Hans Dorrestijn schreef meer dan 40 boeken en schrijft meer dan vijftien theaterprogramma's. In 2003 ontvangt hij een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre. In oktober 2011 krijgt Hans een Koninklijke onderscheiding 'Officier in de Orde van Oranje-Nassau' van burgemeester Van der Knaap in Ede.

Foto: Bert Andrée

Evenement-informatie

Startdatum 22-09-2020 8:30 pm
Einddatum 22-09-2020 10:30 pm
Prijs per persoon Gratis
Locatie Apollofirst theater

Wij accepteren geen inschrijvingen meer