UITVERKOCHT * ADRES ONBEKEND * HERDENKINGSVOORSTELLING - Vrijdag 4 mei 2018

Donderdag 1 oktober 2020, 15:00 uur, ARIE CUPÉ & ANDRÉ VROLIJK

TUSSEN NU EN STRAKS


ARIE CUPÉ & ANDRÉ VROLIJK

>>SUCCES REPRISE <<


Verhalen uit zijn leven muzikaal geïllustreerd door liedjes uit ons rijke kleinkunstrepertoire. Liedteksten van o.a. Ivo de Wijs, Willem Wilmink, Annie M.G. Schmidt, Robert Long en Hans Dorrestijn. Muziek van componisten als Joop Stokkermans, Harry Bannink, Cor Lemaire en Dick vd Stoep.

Arie Cupé speelde in 24 musicals, waaronder De zoon van Louis Davids, Wat zien ik en De Jantjes. Vervulde rollen in komedies met Jon van Eerd als Kantje Boord, Harrie Babba en Harrie Let Op De Kleintjes. Arie is ook tekstschrijver en regisseur. Voor Willeke Alberti deed hij samenstelling en regie voor haar laatste vijf theatershows. Haar jubileumprogramma Willeke, Een Leven Als Een Lied vanuit koninklijk Theater Carré kwam integraal uit op dvd.
André Vrolijk beheerst met zijn wonderaccordeon musette, tango en het originele Amsterdamse repertoire dat zijn grote liefde heeft. André speelde onder meer in het orkest van Danny Malando en als gast van het Metropole Orkest en begeleidde solisten als Paul de leeuw, Jenny Arean en Willeke Alberti.

Foto: Arie Cupé: Mitch Blaauw
Foto: André Vrolijk: Micha Muijlaert

Evenement-informatie

Startdatum 01-10-2020 3:00 pm
Einddatum 01-10-2020 5:00 pm
Prijs per persoon Gratis
Locatie Apollofirst theater

Wij accepteren geen inschrijvingen meer